Interreg-projektet, ”Circular Ocean-bound Plastic”, er officielt lanceret i januar 2024

jan 17, 2024 | COP Interreg

I Interreg-projektet, ”Circular Ocean-bound Plastic”, der er støttet af Interreg South Baltic med midler fra EU, vil Ocean Plastic Forum samarbejde med danske, svenske, tyske og polske partnere om at identificere udfordringer, muligheder og best-practices til at opsamle og genanvende havplast i Østersøen.

Med projektets lancering er der udarbejdet en visuel identitet for projektet med særskilt logo, hjemmeside og LinkedIn-side. Projektet blev blandt andet skudt i gang med udsendelsen af en pressemeddelelse. Læs fx Plastforum.dk’s artikel om projektet her.

Projektets første fase indebærer en omfattende informationsindsamling for at kunne danne en baseline over eksisterende affaldsstrømme i pilotbyerne, samt undersøge de eksisterende opsamlingsmuligheder og teknologier. På baggrund af dette vil der udgives en rapport på lande basis om de eksisterede affaldsstrømme samt forretningsmuligheder. Projektet vil løbende afholde og deltage i arrangementer relateret til havplastproblematikken i Østersøen.

Læs mere om projektet på hjemmesiden: https://circularoceanplastic.eu