Kunstplakater: Støt Ocean Plastic Forum og få noget smukt til væggen

apr 5, 2023 | Aktuelt

Som et nyt initiativ for at øge opmærksomheden på havplastproblematikken og samtidig åbne op for muligheden for at støtte vores arbejde her i Ocean Plastic Forum, har vi sammen med Taishō og Mirjam Jørgensen fået udviklet to kunstplakater. To plakater som er både smukke og meningsfulde.

‘Ocean Plastic’ af Ida Holm

Den smukke plakat ’Ocean Plastic’ er designet af Ida Holm, som ejer designplakat virksomheden Taishō med sin kæreste Mads. Plakaten sælges direkte gennem Taishō’s hjemmeside og 50% af omsætningen doneres til Ocean Plastic Forum.

Ved at gøre den brugte plastikflaske til et smukt motiv, synes vi, at plakaten går godt i tråd med vores blik på havplast som en værdifuld ressource snarere end beskidt affald.

Ocean Plastic af Ida Holm

Plakaten fås i mange størrelser i priser fra kun 259 kr., og kan også bestilles som lærredsprint eller akustikprint. På Taishō’s hjemmeside kan man desuden tilkøbe rammer til plakaten.

Taishō, som er ejet af Ida Holm og Mads Taiki, laver designplakater i høj kvalitet. Taishō er samarbejdspartner med ”1% for the planet ” og har flere andre velgørenhedsplakater, der støtter NGO´er og foreninger med almennyttige formål.

‘Havet i hænderne’ af Mirjam Jørgensen

Plakaten ’Havet i hænderne’ er et linoleumstryk af kunstneren Mirjam Jørgensen, som minder os om, at vi alle har en personlig relation til havet, og vi skal huske at passe på det.

Havet i hænderne af Mirjam Jørgensen

Mirjams motiver er ofte kvinder eller menneskelige figurer, hvilket også var vigtigt for hende at få med her: “Plakaten skal symbolisere det personlige og menneskelige forhold til havene. Jeg har et nært forhold til havet, som jeg er vokset op med, og jeg ville gerne understrege vigtigheden i at gøre vores have rene. At ansvaret ligger i vores hænder. Proportionerne er med vilje forkerte: Mennesket er kæmpestort, verden er lille, fordi vi skal tage os af planeten.”

Alt overskud fra plakaten går til at støtte Ocean Plastic Forums arbejde.

  • Størrelse: 50 X 70 cm (B2)
  • Pris:
  • Levering inkluderet
  • Ramme medfølger ikke

En firmagave med mening

Mange virksomheder vælger i stigende grad at erstatte den traditionelle gaveæske med en donationsgave. Det kan være med til at give medarbejderen følelsen af at gøre en forskel – og hos os gør det rent faktisk en stor forskel!

Hos Ocean Plastic Forum er det nu muligt at give en donationsgave samtidig med at medarbejderen får en smuk plakat, der kan sætte fokus på vores fælles havmiljø. Nogle virksomheder vælger også donationer som julegave til deres kunder for at give dem noget ekstra.

Begge plakater kan vælges som firmagave. Er der tale om et større antal plakater, er Taishō desuden åben overfor at tilpasse ’Ocean Plastic’ plakaten til jeres behov, fx med et logo eller en kort tekst, hvis dette er interessant for din virksomhed.

Hvis din virksomhed er interesseret i at give en firmagave med mening, så kontakt os endelig eller kontakt Taishō direkte.