Ocean Plastic International Matchmaking, 5. december 2023

okt 19, 2023 | Event

Den 5. december afholder OPF, i samarbejde med CLEAN og Enterprise Europe Network, den femte version af vores online konference Ocean Plastic International Matchmaking (OPIM). Konferencen er et networking event med målet om at skabe kontakt til potentielle investorer, kunder, leverandører, udviklere, forskningsinstitutter og samarbejdspartnere indenfor havplast industrien. Det er et alternativ til traditionelle konferencer, hvor de rigtige partnerorganisationer kan være svære at finde.

I løbet af dagen vil du få indsigt fra vores tre keynote speakere, som indenfor området for forebyggelse og genbrug af plastik, vil beskrive følgende:

Kommende ændringer i international lovgivning. Udfordringer ved at opnå en juridisk bindende UNEA plasttraktat. Lars Fogh Mortensen, ekspert i cirkulær økonomi ved Det Europæiske Miljøagentur, og officiel EU-observatør ved UNEA.

Den største havplast oprydning i historien. Ocean Cleanup, som er frontlæber på området, har tacklet plastikforurening i havet siden 2013. De har med succes reduceret størrelsen på affaldsøen i Stillehavet – også kendt som “The Great Pacific Garbage Patch” – samt taget i skridt i Det Indiske Ocean. Tatjana Scroggie, chef for forsyningskæden, Ocean Cleanup

Kommende finansierings- og investeringsmuligheder. Introduktion fra Innovayt til international finansiering, tilskud og investeringer indenfor havplastikforebyggelse. Luisa Marques, innovationskonsulent, Innovayt

Både før og efter oplæggene vil det være muligt at forhåndsbooke online B2B møder med andre organisationer på tværs af forsynings- og genanvendelseskæden for havplastik. B2B møderne varer op til 30 minutter og der er mulighed for at møde så mange deltagende organisationer, som du kan passe ind i dagen. Lige så snart du er tilmeldt eventet vil det være muligt at se andre deltagere og deres virksomhedsprofiler – og finde lige netop dem som kunne være interessante for dig og din organisation at møde.

Parallelt med de online møder vil der køre et innovativt spor, hvor det vil være muligt for en række organisationer at pitche deres forskningsprojekt, innovative produkt eller løsning til potentielle investorer, virksomheder og forsknings- og kommercielle partnere. Er du interesseret i at pitche? Så udfyld formularen “Expression of Interest” og send den til lkn@oceanplasticforum.dk.

Har din organisation et interessant produkt, en service eller et initiativ til projektkoordinering? Så er markedspladsen noget for dig. Her er det muligt at præsentere disse for potentielle investorer og andre interesserede organisationer – og møde fremtidige samarbejdspartnere.

OPIM er et globalt event og det officielle sprog er engelsk. Der er start på programmet klokken 14.00 CET – men det er muligt at booke online B2B møder både før og efter præsentationerne. 

Prisen for eventet er 25 EURO + VAT (OPIM er en non-profit organisation og prisen er kun dedikeret for at dække den tekniske assistance). Det er gratis at deltage for OPF´s medlemmer.